IMG-20180116-WA0000.jpg
 

Ken jezelf.

 
love.jpg
 
Aline Rose small red.png
 

Welkom!  Ik ben Aline.

Naturopathe en energetisch werker, dochter van de heksen en druïden.

Sinds 2011 kan je bij mij terecht voor zowel naturopathie en energetisch werk. Ik stel je een intuïtieve begeleiding voor om vanuit het hart en vreugde, innerlijke vrede te beleven.

Dankzij het energetische werk en de ancestrale technieken kunnen we samen zorg dragen voor jouw ziel. Zo kunnen we, op jouw eigen unieke manier, stralen.

Een uitnodiging naar de lichtheid van het bestaan. Om mee te gaan in de flow van het ‘nu’ en het leven te omarmen.

perchek-industrie-692573-unsplash.jpg
 

De rozentuin

 

Ik ontvang je graag voor een sessie in mijn praktijk ‘De Rozentuin’ te Halle, België. Online sessies zijn eveneens mogelijk, indien u niet ter plaatse geraakt.

De Rozentuin is een plaats om terug in contact te komen met jezelf, te luisteren naar de wijsheid van je hart en jouw innerlijke gids.

Je wordt er ontvangen zoals je bent en hoe je je ook voelt. Het maakt niet uit welke seksuele oriëntatie, gender associatie, culturele achtergrond of overtuiging je hebt.

Ik geloof in de autonomie, vrijheid en soevereiniteit van alle levende wezens. Ik geloof in onze kracht en weerbaarheid. Ik geloof dat we scheppers zijn.

Wij kunnen alle uitdagingen aan en deze gebruiken om dichter naar ons ware zelf te komen.

Je individuele sessie reserveren.

Getuigenissen

Aline is op een onbeschrijfelijke manier zo een mooie persoon.

Ze luistert zeer aandachtig naar je om je zo goed mogelijk te kunnen verder helpen met haar advies; advies waarvan je voelt dat deze recht uit haar hart komen.

Ze weet zo veel, het is alsof ze met een bepaalde wijsheid is geboren met als doel deze ook op een liefdevolle manier door te geven aan de mensheid.

Bedankt voor de bijzondere persoon die je bent Aline!
— Christel

Aline Rose small red.png

Hoe kan je jouw levensvreugde terugvinden?

Ik nodig je uit om jezelf te verlossen in meditatie.  

Ontvang gratis een begeleide visualisatie om je te ondersteunen.

Ik stuur af en toe een nieuwsbrief met uitnodigingen voor mijn workshops.


Ik verkoop en deel nooit uw gegevens. Dank u voor uw vertrouwen.


Getuigenissen

Een sessie bij Aline is als een warm bad: je voelt je omarmd, gezien voor wie je echt bent zonder enig oordeel en je zou de rest van de dag onder dat dekentje willen blijven liggen.
Ik kwam de eerste keer bij haar met darmproblemen waar ik al jaren mee kamp en ook al veel voor gedaan heb. Na 1 sessie was ik al geholpen. We zijn nu een jaar verder en de buikkrampen zijn zo goed als weggebleven. Ik volgde haar suggesties qua eetpatroon en ga om de paar maanden nog eens langs.
Maar ondertussen heeft ze me ook al geholpen wanneer ik meer richting nodig had in mijn leven. Met haar zachte kracht en wijsheid toont ze me nieuwe mogelijkheden en benoemt ze je potentieel. Wat ze juist doet en hoe ze het doet is me nog steeds een raadsel. Maar eigenlijk maakt me dat niet veel uit.
— Kristien
Le Jardin des Roses”, een toepasselijker benaming voor haar praktijk kan ik me niet inbeelden. Aline gidst je tussen kleurrijke heerlijk geurende beelden naar de inzichten die achteraf gezien de evidentie zelf zijn, doch die je op je eentje, in de hetze van ons complex bestaan, niet ontwaart.
Ik heb het privilege haar reeds jaren te kennen en te kunnen genieten van haar uitzonderlijke talenten die zij loyaal ten dienste stelt van degenen die het geluk hebben haar pad te kruisen.
Dank je wel Aline!
— Edda