drum smaller.jpg
 

Nood aan verandering?

Individuele sessie « Zorg dragen voor je Ziel »

 

90 minuutjes voor jou alleen.

Jij en ik in ten dienste van jouw unieke levensweg.

Samen ontdekken we de unieke kansen die zich aan jou aanbieden. We laten de gaven en talenten die in jou sluimeren ontluiken. Eenvoud, vrede, vreugde, zachtheid, ontspanning, ‘easy living’ maken we ons eigen. We geven een reden aan alle proeven die we doorstaan en leren waardevolle lessen hieruit.


Nood aan een duidelijke richting?
Verdrink je in alle emoties en gedachten?
Voel je je slecht in je lichaam, in je vel?
Drang om jezelf terug te vinden?
Om jezelf te ontmoeten?


Ik bied je een intuïtieve en energetische begeleiding aan.

We beginnen de sessie door samen te zoeken naar de intentie waarmee je wil werken: wat is jouw doel, welke wensen heb je, waar heb je nood aan, of wat drijft je?

Vervolgens los ik blokkades en weerstand op door een energetische behandeling met traditionele en hedendaagse technieken en tools. Ik zoek naar de hulpmiddelen die het beste bij jouw intentie passen. Wanneer ze er klaar voor zijn, geef ik de boodschappen van jouw gidsen en ziel door.

Ik gids je door de visualisaties heen zodat je mee kan ‘werken’. Er is geen enkele ervaring voor nodig. Je ligt ontspannen neer op een massagetafel, onder een zacht dekentje. Kledij blijft aan.

Aline Verheyen Natropath

Ik heb de gave om anderen te helpen hun dromen te realiseren.

Eerst en vooral pluizen we de ware wens van jouw ziel en hart uit. Vervolgens beslissen we welke kleine concrete stappen of rituelen er nodig zijn om onze intentie te materialiseren en de zorg op lange termijn te verankeren. Ik begeleid je doorheen het hele proces.

Ik leer je hoe je jouw energie kan richten en voeden. Ik begeleid je in het leerproces om naar jouw intuïtie te luisteren en jouw creativiteit te gebruiken. Ik geef je door hoe je de hulp en zorg mag vragen van de onzichtbare wereld. Laat de magie haar werk doen!

cabinet.jpg
 

Het lichaam en naturopathie.

 

Ik hecht heel veel belang en waarde aan het integreren van mijn werk op zowel lichamelijk vlak als in het dagelijkse leven. Indien nodig geef ik ook enkele aanbevelingen betreffende uw levensstijl en voeding. Ik kan u ook het gebruik van een Bachbloesem, gemmotherapie of aurasprays voorstellen.

Leer jezelf beter kennen.

Misschien ben jij het die moet veranderen? Of eerder jouw oude manier van denken transformeren, loslaten van oude ideeën die niet meer van toepassing zijn, nieuwe gewoontes aanleren, een ander gedrag aannemen?

Je bent aan het einde van een hoofdstuk gekomen en voelt dat het tijd is om het oude los te laten en een pagina om te slaan. Een sessie begint of eindigt meestal met Tarot, numerologie of een Orakelkaart. Deze brengen vaak een extra verheldering over jouw ervaringen.

 
Aline Rose small red.png
 

In de praktijk.


Een sessie duurt anderhalf uur. Je kan ter plaatse komen in de ‘Rozentuin’, Peter Benoitstraat 5, 1500 Halle. We kunnen ook op afstand werken via het internet.

Uw bijdrage is 70€.

Door hier te klikken, kan u rechtstreeks een afspraak maken in mijn elektronische agenda.

Ik ontvang ook kinderen. Voor hen duurt een sessie 30 à 60 minuten maximum, naargelang de leeftijd. De bijdrage is 50€. Een afspraak maken voor de kleine kaboutertjes en feetjes kunt u hier doen.

Getuigenissen

Aline Rose small red.png
Reeds meerdere malen werd ik hartelijk verwelkomd door Aline voor een diep transformerend werk op mezelf.
Vanuit respect en zachtheid brengt ze door haar krachtige healingswerk niet enkel je energieën terug in balans, maar voel je je ook zeer ondersteund en erkend in je ‘ eigen-waarde’
— Kathleen
De sessies bij Aline waren zacht maar toch diepgaand. Ze hebben me dichterbij mijn kern gebracht en gaven me inzicht om vol vertrouwen verder te gaan op mijn pad.
— Kati
Aline Rose small red.png

Veel Gestelde Vragen.

+ Vervangt u mijn arts?

Ik heb geen doktersdiploma, noch heb ik de competenties en de kennis om u te diagnosticeren of uw medische behandeling op te volgen. Er zijn heel veel goede en competente artsen met een luisterend oor. Spreek zoveel mogelijk bronnen aan om de juiste persoon te vinden die u nodig hebt. Ik ben grote voorstander van samenwerking. Ik droom van een verbond tussen de twee beroepen. We kunnen mekaar zoveel bijbrengen. Ik heb ook geen diploma in de psychologie en geef geen psychotherapie.

+ Wat is een naturopate / welzijnscoach?

Naturopathie of natuurgeneeskunde gebruikt alle mogelijke middelen die de natuur ons geeft: hydrologie, klei, fytotherapie, de ademhaling, beweging, bijenproducten, of manuele technieken die onze algemene welzijn verbeteren. Op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch alsook op spiritueel vlak. Een gezonde levensstijl en de diepe kennis van jouw eigen natuur zijn de steunpilaren van deze methode. Het gebruik van deze methode geeft het lichaam de zelfcapaciteit om het te zuiveren, te herbronnen, te regenereren en het terug op te bouwen van alle bouwstenen die het nodig heeft. Het is meestal gewoon een kwestie van gezond verstand en gebruik van enkele eenvoudige technieken die ons dichter bij de natuur brengt. Naturopathie brengt alle voordelen naar onze kant. Ze helpt ons in ideale omstandigheden ons te verlossen van alle kleine kwaaltjes en te verlichten van chronische aandoeningen. Het is een fantastische preventie om onze vitaliteit, slaapkwaliteit en spijsvertering te verbeteren. De natuur geeft ons de middelen om ons goed in ons vel te voelen.

+ Kan jij mij redden?

NEEN. Alle mooie verhalen waar jullie mij deel van laten uitmaken, zijn hartverwarmend en raken mij enorm. Ik kan jullie al mijn kennis en ervaring in voeding, naturopathie, sjamanisme en energetisch werk doorgeven. Ik ben er voor jullie met mijn volle aandacht en zorg om te luisteren en je te begeleiden. Ik kan je de sleutels en werktuigen aanreiken om te begrijpen en jouw intuïtie te volgen. We werken als partners samen, maar het grootste deel van het werk gebeurt thuis, in het dagdagelijkse leven.
Het is een proces dat tijd vraagt en zijn eigen ritme nodig heeft. Kan jij jezelf die tijd gunnen? Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven en de keuzes die hij maakt. Ik hecht heel veel belang aan autonomie en onafhankelijkheid.

+ Moet je er in geloven?

Kom gerust zelf eens proberen. Ik moedig je aan om me niet te geloven en niet zomaar aan te nemen wat ik voorstel. Voel zelf aan wat jij nu nodig hebt. Geef je eigen opinie. Gebruik wat nodig is voor jou op dit moment en laat alles wat onnodig is, achter. Ikzelf verkies eigen ervaring boven geloof. Het lijkt me wel onlogisch te komen tegen je zin, om iemand plezier te doen of om je gelijk te bewijzen. Ik nodig je uit om alleen te komen wanneer je er zelf zin hebt, enthousiast en nieuwsgierig bent.

+ Gebruik je de ayahuasca plant of andere hallucinogenen?

Ik heb nog nooit met « hallucinogene planten » gewerkt en ik stel het niet voor aan mijn klanten. Ik gebruik enkel de drum en ratel, en meditatie, om veranderde bewustzijnstoestanden te bereiken.

Kijk hier naar een schitterend film door Dr. Olivier Chambon betreffende de bovenstaande vraag (in het Frans).

+ Wat is jouw opleiding?

Neo-sjamanistische aanpak in de Therapie, niveau 2 (schitterende film over deze methode klik hier) – Ecole Nature Conscience et Chamanisme de Liliane van der Velde.

Getuigschrift van vakbekwaamheid in de natuurgeneeskunde (drie jarige opleiding) – Institut d’Hygiène et de Médecine Naturelle, Namur.

Getuigschrift van vakbekwaamheid als voedingsconsulent en vitale levenshygiëne – IHMN, Namur.

Praktijkstage voor gevorderden in het sjamanisme: herstel van de ziel, oefening in kracht en genezing, karmische schema’s en akasha velden – Ecole Nature Conscience et Chamanisme de Liliane van der Velde.

Diploma van causale voetreflexologie (vierjarige opleiding) – An De Mulder.

Getuigschrift Nadiki (energetische harmonisatie) – Chris Wollaert, waar ik assisteerde, Alsemberg.

Moon Mother gevorderden niveau 2, initiatie in het mentoring en in de Zegen van de Baarmoeder(Bénédiction de l’Utérus) en ook in de Zegen van Aarde- Yoni (Bénédiction Terre-Yoni) door Miranda Gray, waarvoor ik vertaalde en tolk was.

De vrouwelijke cycli en archetypes– Red Moon, Miranda Gray.

Kruidengeneeskunde voor de vrouwelijke gezondheid – Dr. Aviva Romm.

Reiki niveau 3 (en initiaties in de energie van Isis, Merlijn en Sirius) – Terre Nouvelle, Valérie Hoebeke.

Initiatie in de Violette Straal, de Violette Vlam en de energie van Saint-Germain – Walter Bruneel.

Aura Soma niveau 2 – Kleurentherapie.

Bachbloesem, niveau 2 – Véronique Heynen-Rademakers, officiële opleiding Bachbloesemtherphie.

Nutrithérapie (voedingstherapie) en DMHT – Dr. Lucie Wetchoko.

Profilage nutritionnel(nutritioneel profiel bepalen) – Taty Lauwers.

Emotional Freedom Technique, niveau 1 – Therapeutia, Brussel.

Harmoniserende Massage – Espace Sérénité, Philippe Ferbuyt.

AESI (regentaat) in de Germaanse talen- Institut Francisco Ferrer, Bruxelles.

Kunstgeschiedenis en geschiedenis van de Film (Cinéma) - ULB.