baguettes.jpg
 

Ik draag zorg voor de ziel.

 

Ik begeleid je door alle grote veranderingen en uitdagingen in het leven.

Ik ben er voor je wanneer je op een kruispunt in je leven staat en wanneer er belangrijke beslissingen moeten genomen worden.


Ik help je met het ter wereld brengen van nieuwe projecten, een richting kiezen, om te groeien en te bloeien. Om jezelf (terug)te vinden.

Ik kan je doorgeven hoe je in contact komt met je ware ik, de kracht van je hart en jouw innerlijke gids. Tijdens een diepgaande individuele sessie zaai ik kleine zaadjes vol geluk en leer ik je deze te oogsten en te ontvangen met open armen. Ik ontvang eveneens therapeuten, psychologen, artsen, genezers, sjamanen en energetische werkers die wensen zichzelf en hun praktijk te verzorgen en te verrijken door hun intuïtie te versterken. Hiervoor werk ik vanuit De Bron La Source.

Ik voel heel veel vreugde en dankbaarheid door jullie aanwezigheid hier en de liefde voor mijn beroep. Dankjewel om me de kans te geven mijn wijsheid, kennis en ervaring met jullie te delen.
shamanic drum.jpg
 

Mijn levensweg.

 

Ik hoop, door deze sleutelmomenten in mijn leven te delen,

je te inspireren om ook de schoonheid in jezelf te zien.
In jezelf te geloven en JA te zeggen tegen het leven en jouw zielendoel.

Naturopathie. 

Tijdens mijn jonge kinderjaren en adolescentie was ik voortdurend ziek. Vanaf mijn 16e begon ik pas echt een ware lijdensweg: fibromyalgie, Chronische Vermoeidheid Syndroom, prikkelbare darm en depressie. Er leek geen einde aan te komen.

Maar dan een ommekeer rond mijn 25e: ik krijg een grote interesse in voeding en gezondheid. Ik begin alternatieve therapieën te volgen waardoor mijn kijk op alles verandert. IK KIES voor verandering. De ziekt bepaalt niet meer wie ik ben. Ik kom langzaam maar zeker in mijn eigen kracht en autonomie. Mijn keuze is snel gemaakt. Ik besluit om mij te verdiepen in de leer van de naturopathie en begin mijn studies.

Al wat ik meegemaakt en geleerd had, wilde ik delen. Ik heb mijn droom doen uitkomen door welzijnscoach te worden. Een grote stap naar nog grotere zelfstandigheid.

 

Spiritueel pad en persoonlijke evolutie. 

Heel lang, voor ik mij zelfs kan herinneren, voelde ik me sterk aangetrokken door het onzichtbare. Ik ben bezeten naar de zoektocht van het leven en het mystieke. Ik had een sterke drang om een positieve energie te geven aan het lijden, waarvan ikzelf getuige van was. Ik wou dit ook delen met de wereld.

Het neo-sjamanisme en energetisch werk hebben mij de kans gegeven om te her-leven in mijn eigen lichaam. Ik heb er dan ook de aanwezigheid van alle natuurgeesten en lichtwezens, die ik al zo lang waarneem, kunnen ervaren. Door de jaren heen kan ik steeds vlotter met hen communiceren om hun boodschap en onvoorwaardelijke liefde voor de mensen over te brengen.

Het Sjamanisme heeft me leren aanvaarden dat ik menselijk ben. Dat ik geïncarneerd ben in deze materiële wereld, waar ik zalig gelimiteerd, imperfect en sterfelijk ben.

Ik word me gewaar dat ik deel uitmaak van ‘Het Grote Geheel’ en dat de natuur en het leven van me houden en voor me zorgen.  Ik kan zo eindelijk mijn voeten op Aarde houden zonder het privilege te verliezen in contact te staan met het Hogere. Ik maak een brug tussen werelden voor mij en anderen.

Ik heb eindelijk de moed gevonden om mijn gaven en talenten te aanvaarden en erover te praten. Zo kan ik, in mijn praktijk, anderen helpen hun gaven en talenten te ontdekken.

Het verbond van het Heilige Vrouwelijke en Mannelijke. 

Ik ben opgegroeid door mezelf, als meisje, niet graag te zien. Eens vrouw geworden, vermeed ik andere vrouwen. Schitterende heksen, creatieve artiesten, liefelijke feeën en priesteres zusters kwamen op mijn weg.  

Hoe meer ik meer ik van mijn vrouwelijkheid houd, haar durf te uiten en te beleven, mijn natuurlijke cyclus respecteer, me richt tot de maan en de godinnen, hoe meer ik groei als vrouw. Mijn liefde naar andere vrouwen groeit ook mee.  Ik heb vrede kunnen sluiten met mijn moeder, met ons verleden. Vol verwondering was ik getuige van haar eigen groei en haar weg naar bevrijding. Het is mijn moeder die mij aanmoedigde om andere vrouwen mee uit te nodigen in deze flow. Zo zijn de ‘Vrouwencirkels’ ontstaan die ik begeleid.

Mijn grootmoeder, waar ik ook deels opgroeide, heeft mij de grootste initiatie gegeven. Ze nam mij mee doorheen haar beleving van borstkanker en daarna tot aan haar overlijden. Ik verdiepte mij nog meer in de band tussen Leven en Dood. Vandaag open ik deze verbinding voor iedereen die ik help.

Pijnlijke ervaringen in mijn liefdes relaties en seksualiteit hebben mij ontelbare voordelen gegeven om te transformeren en wedergeboren te worden.  De zoektocht naar het Goddelijke Vrouwelijke, en het ontvangen van het heilige Mannelijke, hebben me de kans gegeven om in de loop der tijd het plezier, het begeren en de liefde te vinden! 

Ik ontdekte de intensiteit van het vertrouwen met open hart.

De Bron

2018: De vruchten die ik geplukt heb van al mijn ervaringen en werk, wil ik doorgeven aan andere Lichtwerkers. De Bron, zorg dragen voor de ziel is geboren. Het doel is om zelfstandig te kunnen werken d.m.v. het intuïtieve en energetische en deze aan te passen naar jouw gaven en talenten, praktijk en personaliteit. Ik hoop zo een omkadering te geven om je ware zelf te openbaren.

DSCN3027.JPG
 

Ik groei en ik struikel. 

 

Ik leer om mee te gaan in de stroom van het leven en om te groeien in dankbaarheid en lichtheid.

Ontelbare vreugde momenten, uitdagingen, pijnlijke momenten en ervaringen wachten nog op mij. Ik kijk voluit uit naar een waaier van mogelijkheden en voel me nederig over alle lessen die ik nog zal leren in de toekomst. Ik hoop dat ik deze met jou mag delen, om zo samen tot een hoger bewustzijn te komen.

Naar de toekomst kijken.

Onlangs werd ik bewust van de kwesties van culturele toe-eigening en spirituele dekolonisatie.  Diepe oude zielen hebben mij ertoe aangezet om mijn keuzes, taal en gedrag te onderzoeken en in vraag te stellen.  Het is een zegening en een antwoord op mijn zoektocht naar een spiritueel thuis. Het voedt mijn verlangen om opnieuw een connectie te maken met mijn verwantschap lijn en culturele erfenis.  Ik heb nog tijd nodig om erover na te denken en te vinden wat juist voelt voor mij. Het is een genezingsproces die veel schaduw werk naar boven brengt vooral rond mijn christen achtergrond. Mijn focus is nu op het omarmen van de kennis van de heksen van voordien en van de de wijsheid van de druïden.  Ik begin ook christen gnose te studeren. Wordt vervolgd.


Welkom in mijn Rozentuin!

Voel je je geroepen om mij te ontmoeten en met mij te werken?

Klik hier, om meteen een afspraak te maken voor een individuele begeleide sessie.

Getuigenis

Twee jaar geleden was ik het noorden volledig kwijt. Ik voelde mij niet goed in mijn vel: werk, stress, te veel alcoholgebruik, roken, ongezond eten, ongelukkig. Ik wou heel graag een tweede kindje, de oudste was ondertussen al tien. Door mijn professionele activiteit was het nooit’ het goede moment’, maar ik zocht iemand om mij te helpen het goede spoor terug te vinden. En toen kwam ik bij Aline.

Aline hielp mij een gezond plan op te stellen door eigenlijk gewoon naar mijn lichaam te leren luisteren. Tijdens mijn zwangerschap vond ik het zalig om langs te gaan bij Aline. Ik kreeg een hele sterke verbinding met mijn dochter. Ik voelde en zag haar energie. Het was mooi om te zien hoe ook Aline contact maakte met haar.

Naam student, zag ik heel duidelijk wat mijn doel hier op aarde is. Wat mijn sterke punten zijn, mijn talenten. Alles wat ik als klein meisje was komt er beetje bij beetje uit. Al wat ik als vrouw ben, groeit meer en meer. Aline bracht mij in contact met fantastische godinnen (Isis, Cibelle, Tara,..), ik leerde mijn totemdier kennen, aartsengelen, het stenenvolkje en zoveel andere energieën. Allemaal zijn ze bij me, helpen en steunen me. Vooral hun onvoorwaardelijke liefde is zo mooi. Aline hoort daarbij, zij groeit met je mee. Haar energie en liefde reiken heel ver.
— Caroline
Van bij de eerste klik wist ik dat ik bij Aline moest zijn, alleen wist ik niet juist waarvoor.

Naturopathie, energiewerk waren me totaal onbekend. Ik nam een afspraak om mijn voedingspatroon te bekijken en al gauw mocht ik effectief kennismaken met de power van energetisch werk. Een nieuwe wereld ging voor me open, je gidste me naar de ontdekking van mijn eigen innerlijke kracht. Je leerde me communiceren met mijn innerlijke stem.

Ontzettend dankbaar voor het me begeleiden in alle zachtheid, in totale veiligheid met zo heel veel liefde. Aline gaf me de sleutel, en opende mee de deur, een heel «straffe» maar o zo zachte, liefdevolle madam. Neem een afspraak en geniet van de wereld van de wonderen !!!
— Hilde